в

Представянето на фондовите борси в региона е сред темите на форума "Шумът на парите"

27.04.2016, AMI Communications

Седмото издание на "Шумът на парите" ще събере в София изпълнителните директори на фондовите борси в Гърция, Белград и Виена. Една от темите, които ще обсъждат експертите е представянето на регионалната иновационна платформа за търговия на ценни книжа SEE Link. Това ще се случи в панел "Капиталови пазари" в първия ден на седмото издание на единствената специализирана финансова конференция у нас.

За първи път пред българска публика ще говори изпълнителният директор на Белградската фондова борса Синиша Крнета, който пристига в страната по покана на финансовият сайт Profit.bg, организатор на конференцията. За Сократис Лазаридис, главен изпълнителен директор и член на съвета на директорите на Helex Group, това ще бъде трето участие в конференцията "Шумът на парите", а главният изпълнителен директор на Виенската фондова борса Михаел Бюл ще говори пред българска публика за четвърти път.

От българска страна участие ще вземе Васил Големански, изпълнителен директор и заместник-председател на Съвета на директорите на БФБ-София. Модератор на дискусията ще е Илиян Скарлатов, управляващ партньор на Mane Capital.

"Разпознаваме нуждата от подобряване на достъпа на инвеститори и на местни брокери до търговията с ценни книжа, листвани на борсите в региона и всяка година тази тема е централна в Щумът на парите. Полагаме големи усилия да насърчим дискусията около капиталовите пазари и да повишим инвестиционната култура сред обществеността, затова сме поканили топ експертите в областта", сподели Кристиян Костов, управител на Profit.bg.

Посещението на форумът е напълно безплатно, а регистрация за него, както и последна информация за говорителите и програмата, може да бъде открита на http://profit.bg/forum/.

През 2016 г. форумът "Шумът на парите" се осъществява с щедрото съдействие на Коника Минолта и Уникредит Булбанк, както и партньорите на форума Алкомет, Девня Цимент, Адмирал Маркетс, Garitage Investment Management, Капман, Qatar Airways, MBL|CBRE, Провидънт Файненшъл, Residential Park Sofia и Сирма груп Холдинг.

Организационен партньор на събитието за поредна година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications България.

Форумът се провежда с медийната подкрепа на Агенция Фокус, Novini.bg, Fakti.bg, Imot.bg, Kaldata, сп. Икономика, Economic.bg, в. Сега и Enterprise Europe Network.
YVOX | Startirai.com | Za-TEBE.com | Отслабване с Herbalife | Културни новини | blagotvoritel.com | allmix.org | politics.bg | news24.bg | Ticketstream | Seminari365.com | Безплатна музика mp3 lyrics текст | Маркови дрехи | Запознанства, клипове, форум | bgmarks.com | Кулинарни рецепти | Рецептите | Обяви | Рецепти за Всеки | Кулинарни рецепти | Безплатни игри | Новини от България и света | Недвижими имоти | Играчки | Къде да уча | Твоят поглед към новините | Giftsface - подаръци за любими хора | Футболни прогнози | Известни.инфо | Съновник | Бебешки дрехи | На пазара.инфо | HitObuvki | Моите рецепти | София | Zvyn.com | BG Salsa - Българският Салса Информационен Портал! | BulOffers.com - Обяви всеки ден! | TopLinkove.com | HelpBG.com | Регионални партньори